De aankomende verhuizing

Het is u waarschijnlijk opgevallen dat andere archieven ondertussen weer open gaan, en wij nog steeds gesloten zijn. Voor u is dat vervelend, maar ook wij betreuren dit. Het liefst waren wij ook nu weer open gegaan, maar juist op dit moment zijn wij druk met de aankomende verhuizing.

Binnenkort zullen de archieven op de verschillende locaties in Slochteren, Muntendam en Hoogezand weer terug gaan naar één locatie, namelijk in het nieuwe 'Huis van Cultuur en Bestuur' in Hoogezand. We hebben er lang op moeten wachten, maar binnenkort is het toch echt zo ver.
We hebben zeker iets om naar uit te kijken. We krijgen een mooie grote archiefkluis en ook een prachtige bezoekersruimte, waar u straks alle ruimte heeft om aan uw onderzoek te werken. Alle archieven weer op één plek, zoals wij dat het liefste zien. 

De verhuizing zorgt er ook voor dat onze website aangepast moet worden. Hier gaan wij de aankomende weken mee bezig. De locaties zullen worden aangepast, ookal zitten wij nú nog niet officieel op de nieuwe locatie. Met dringende vragen of verzoekjes kunt u natuurlijk altijd bellen.

Wij hopen u na de zomervakantie te kunnen ontvangen op onze nieuwe locatie in Hoogezand!